02dec 2024
Kom in balans met de Schüssler Celzouten - Lezing en korte consulten.

Praktijk de Cirkel Rond in samenwerking met de Edelstenenzolder
Doetinchem

Schüssler Celzouten - een mineraal fijnstoffelijk zelfhulpsysteem. Een manier van zelfzorg waarbij je je lichaam en je geest mee dient. Mineralen - de bouwstoffen van onze cellen. Stap voor stap meer in balans en leer de taal van ons lichaam.

Kom in balans met de Schüssler Celzouten. Lezing en korte consulten, 16 september 2024

Celzouten heten zo omdat ze in elke cel in meer of mindere hoeveelheid moeten voorkomen. Ze zijn essentieel om de cellen goed te laten functioneren en daarmee van het grootste belang voor onze vitaliteit (herstellend vermogen) om ziekmakende prikkels te kunnen verwerken (=gezonde weerstand). Celzouten bestaan uit mineralen. Mineralen zijn de basis van het organisch leven. De opbouw van de cel substantie kan niet plaatsvinden zonder mineralen. Mineralen zijn in het menselijk lichaam in ieder levensproces aanwezig.

Mensen ervaren veel stress, slapen slecht, zijn vaak moe, eten niet gezond - althans geen voedzame rijke voeding -, waardoor er tekorten/disbalansen op celnivo kunnen ontstaan. Schüssler Celzouten werken in op deze tekorten/disbalansen, zodat er weer balans ontstaat. Het lichaam werkt altijd naar een ‘homeostase’ toe.

Kwaliteiten:Daar waar wij onze kwaliteiten voor inzetten, gebruiken we bouwstoffen, oftewel celzout mineralen. 

Celzouten gaan over het leven. In het proces van Zelfzorg zijn Celzouten onmisbaar….

We zullen beginnen met een interactieve lezing, waar je ook vragen mag stellen. Het 2e gedeelte van de dag kun je je inschrijven voor een gezichtsanalyse, waar je persoonlijk advies kan vragen én er gekeken wordt naar jouw gezicht – om vanuit het gehele verhaal gericht advies kan worden gegeven.

Start Lezing: 10 uur, kosten 10 euro

Pauze lunch moment, voor jezelf: 12-13 uur

Gezichtsanalyse van 13 – 16 uur, kosten 15 euro

Informatie

02 dec 2024
10.00 - 16.00
25,00 Het eerste deel van de dag is een lezing (10 euro) en daarna betaal je 15 euro voor een gezichtsana
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Edelsteenzolder
Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem

Contact

Kom in balans met de Schüssler Celzouten - Lezing en korte consulten.