29nov 2024
Netwerkbijeenkomst met workshop

Bewust Achterhoek
Winterswijk Woold

In de prachtige boerderij van aanbieders Niels Joosten en Ellen Andrea verzorgt een andere aanbieder, Ans Gerritsen, een klankmeditatie in de groepsruimte op zolder. Om heerlijk verwend te worden door de klanken van de klankschalen.

Ans Gerritsen (https://startopnieuw.nl/) kwam in 2015 in contact met resonantie, in de vorm van stemvorken en klankschalen. De klank van de klankschaal deed iets wonderbaarlijks met haar. Ze voelde zich meer ontspannen en met de stemvorken en auracleaners kon zij zichzelf “schoonmaken”.

Deze ervaring ging ze ook delen met anderen en de resultaten die ze met behandelingen behaalde waren geweldig! Bijvoorbeeld: Iemand die door pijnlijke benen niet lang kon lopen, kon na enkele behandelingen pijnloos verder.

Inmiddels heeft ze een mooie verzameling klankschalen en stemvorken zodat ze steeds specifieker kan werken.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst wil ze haar ervaringen inzetten voor de deelnemers in een groep. We laten ons onderdompelen in de magie van de klank.

Lees meer over haar op https://startopnieuw.nl/

 

De Wooldse Weelde (https://www.wooldseweelde.nl/), de locatie waarin we bij elkaar komen, is ook lid van Bewust Achterhoek. Ellen Andrea ontvangt ons en laat graag haar ruimte zien, waar zij zich in 2020 in vestigden. Voor hen is het belangrijk dat we goed voor de aarde zorgen. Ze proberen dat ook te bewerkstelligen op dit kleine stukje grond. Ze gaan duurzaam om met wat er is. Daarover vertelt ze graag tijdens deze bijeenkomst. 

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

29 nov 2024
14.00 - 16.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Wooldse Weelde
Brandenweg 10
7108 AX Winterswijk Woold

Contact

Netwerkbijeenkomst met workshop