23okt 2024
Netwerkbijeenkomst met workshop

Bewust Achterhoek
Zelhem

Waar zit jouw bezieling, en hoe kan astrologie dat laten zien? Tijdens deze bijeenkomst neemt Lysbeth Beels ons mee op reis naar onze bezieling, met behulp van de astrologie. Hoe kunnen de sterren je meer vertellen over waarvoor je hier geboren bent?

 

Dit is de eerste van 2 workshops/lezingen die gaan over de betekenis van astrologie in ons leven. We weten ongetwijfeld allemaal of we waterman, boogschutter of maagd zijn. Maar wat kun je hier praktisch mee doen als het gaat over bezieling in je leven?

In deze eerste bijeenkomst over dit onderwerp gaat Lysbeth Beels dieper in op de betekenis. In het voorjaar gaat Manon ter Avest (Praktijk MaanZon) ons uitleggen hoe we de kaart van de stand van de sterren ten tijde van onze geboorte kunnen lezen. 

 

In deze netwerkbijeenkomst gaat het over bezieling, en hoe die vanuit de astrologie te zien is. Ieder van ons heeft een unieke bewustzijnskwaliteit, waar je mee geboren bent, en die je heel graag in de wereld brengt. Als we opgroeien, verliezen we soms het contact ermee, of zetten dat deel opzij, overspoeld als we worden door de opvoeding, waarden, normen, verwachtingen en eisen van onze omgeving. We gaan in de aanpassing, wat ook zinvol is gedurende een bepaalde periode. Later in het leven ontstaat vaak een verlangen naar meer contact met de ziel, om meer van daaruit te leven, meer innerlijke voldoening te ervaren, meer betekenis te geven aan je leven. Voor ieder van ons loopt dat op onze eigen, unieke wijze. De astrologie kan inzicht geven in dit proces en hierin ondersteunen.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

23 okt 2024
16.00 - 18.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.
Minimaal 4 deelnemers.

Waar?

HIER Achterhoek
Palmberg 18
7021 DJ Zelhem

Contact

Netwerkbijeenkomst met workshop