17okt 2024
Leesclub | Word wie je bent

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Westendorp

Boeken voor geluk is een leesclub voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die graag lezen over wat hen bezig houdt en daarover verder willen praten. Inspirerende boeken over hoe je jezelf kan ontwikkelen. Op zoek naar regie, rust en betekenis.

Een nieuw seizoen staat voor de deur! Dit najaar duiken we in het boek Word wie je bent - Handboek Karakterstructuren van Tijn Ponjee. Een inspirerend en toegankelijk boek met inzichten waar je écht iets aan hebt. Niet alleen in je persoonlijk leven, maar ook bij je werk.

Over het boek:

'Ieder mens is uniek, met unieke talenten maar ook unieke valkuilen. Toch kan een algemene typering van de zes karakterstructuren helpen om deze talenten en valkuilen beter zichtbaar te maken. De theorie van karakterstructuren relateert de in de jeugdjaren gevormde persoonlijkheid aan bewuste en onbewuste gedragdpatronen op latere leeftijd.

Het je bewust worden en erkennen van deze patronen is de eerste stap tot het achterlaten ervan op momenten dat ze je in de weg zitten. Zo verander je niet wie je bent, maar pas je je gedrag aan om valkuilen te vermijden en het maximale uit je kwaliteiten te halen. Kortom: zo word je wie je echt bent.'

Data en planning najaar 2024:

Donderdag 17 oktober 2024: Hoofdstuk 1-5 t/m blz. 59
Donderdag 5 december 2024: Hoofdstuk 6-10 blz. 61 t/m 117

Lijkt het je interessant om je hierin te verdiepen en aan te schuiven? Er is plek! Voel je van harte welkom en meld je nu aan. 

Hartelijke groet,

Karin Meerman

Informatie

17 okt 2024 | Andere datum: 5 december
10.00 - 12.00
17,50 Inclusief drinken en iets lekkers | hele seizoen 35,00 euro
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Doetinchemseweg 126
7054 BK Westendorp

Leesclub | Word wie je bent