27sep 2024
Netwerkbijeenkomst met workshop van Elvira van Rijn

Bewust ArnhemNijmegen

Tijdens deze eerste bijeenkomst in het nieuwe seizoen neemt Elvira van Rijn ons mee in een schrijfworkshop, geïnspireerd op de Maya wijsheid. Hoe kan deze wijsheid jou helpen om jezelf neer te zetten?

Moeiteloos schrijven met Maya wijsheid.


Wat schrijf je voor anderen over jezelf, over je aanbod of over je passie? En hoe doe je dat op een aansprekende manier die de lezer raakt? De wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender kunnen we goed gebruiken om toegang te krijgen tot onze eigen bron van inspiratie en creativiteit. In deze workshop begeleidt Elvira van Rijn van Maya wiijsheid je om afgestemd op de kalender toegang te krijgen tot jouw creatieve schrijfbron.

 

Maya wijsheid geeft je praktische handvatten om jezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal te benutten. Daardoor ga je lichter leven: beter afgestemd op jezelf en bewuster van toevalligheden en kansen die zich aandienen. Zo lever je moeiteloos en met plezier jouw unieke bijdrage aan de wereld.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Bewust Arnhem Nijmegen. Het is leuk om er mensen te ontmoeten uit de andere regio's! 

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

27 sep 2024
10.00 - 12.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.
Minimaal 6 deelnemers.

Waar?

Wordt z.s.m. bekend gemaakt

Contact

Netwerkbijeenkomst met workshop van Elvira van Rijn